Szállítóedények

Étel-, italszállító edények

Korunk egyik legnagyobb kihívását oldja meg a dupla-falú ételszállító badella.

Hogyan juttassam el a készételt a főzőkonyháról a tálaló konyhára hőmérséklet és minőségromlás nélkül?
Erre az aktuális kérdésre ad megnyugtató választ a rozsdamentes acélból készült ételszállító edény, amit a szlengben badellának is neveznek. Jó megoldás a levesek, főzelékek, pörköltek, kevésbé törékeny feltétek szállítására.

Rakott ételek szállításához nem javasoljuk, itt a jó megoldás a thermoláda. A GN edényben elkészített ételt (enyhén lehűtve) a thermoládába behelyezve azonnal szállíthatjuk, így a minőségromlás elhanyagolható.

Az ételszállító edény (vagy badella) fedelén egy apró lyuk van, ami egy gumiszeleppel lezárható, erre azért van szükség, hogy a nem kívánt gőz eltávozzon és ne keletkezzen túlnyomás az ételszállító edényben.

Egyedi kérésre pár ezer forintos többletköltségért gumi gyűrű is rendelhető az ételszállító edények talpára. Ez szállításnál jelent csendesebb megoldást és stabilabban egymásra helyezhetők az ételszállító edények.

Kis és nagykonyhák számára ideális megoldás!

Ételszállító badella

 

18/10-es rozsdamentes acélból készült dupla falú ételszállító edény (badella) fedővel.

A választékunk:

MEGNEVEZÉS ŰRTARTALOM
Badella 5 L
Badella 10 L
Badella 15 L
Badella 20 L
Badella 25 L
Badella 30 L

 

Italszállító badella

A rozsdamentes acélból készült badellával (ahogyan a vendéglátós szleng nevezi) kicsiny hővesztességgel tudjuk megoldani az italok szállítását. A csap “cseppmentes”, így az italokat csepegés nélkül tudjuk kimérni. Az edényben keletkező túlnyomást megakadályozza a fedélen lévő kis lyuk, ami egy gumidugóval lezárható.

Télen közkedvelt a forralt bor kínálásához és értékesítéséhez, de helyet követel magának a menzákon, az óvodákban, az idősek otthonában vagy a hajléktalanok utcai ellátásban is. Néhány ezer forintos többletköltségért gumigyűrű is rendelhető az italszállító edény talpára, így sokkal csendesebb és kulturáltabb lesz a szállítás és a használat.

 

 

18/10-es rozsdamentes acélból készült dupla falú termosz edény, csappal.

A választékunk:

MEGNEVEZÉS ŰRTARTALOM
Italszállító termosz edény 5 L
Italszállító termosz edény 10 L
Italszállító termosz edény 15 L
Italszállító termosz edény 20 L
Italszállító termosz edény 25 L